Dinsdag 9 februari sluiten we – door de sneeuwval – uitzonderlijk de deuren! Annuleren kan via het reservatiesysteem.

Nieuws

We verbeteren de speelervaring met nieuwe openingsuren en reservatieschema

Hallo in.TERNATional member!

We werken steeds aan het optimaliseren van jouw speelervaring in.TERNATional. We zijn dan ook blij aan te kondigen dat je vanaf 1 december 2020 méér padel kan spelen. in.TERNATional zal vanaf december een half uur vroeger open zijn en dankzij de aanpassing van het reservatieschema komen de speelblokken beter overeen. Daarnaast passen we de piek- en daluren en de mogelijkheden voor ‘losse verhuur’ aan.

Concreet:

  • Wees vanaf december welkom in.TERNATional tussen 8u30 en 23u00, waardoor er meer speeltijd beschikbaar is. Stuur ons gerust een sportieve ochtendfoto vanop in.TERNATional :).
  • Reserveren is nog steeds mogelijk in blokken van 1u of 1,5u. Waar het voorheen enkel mogelijk was op bepaalde terreinen te reserveren voor 1u of 1,5u, hebben we ervoor gekozen een dynamisch rooster te gebruiken. Bekijk het reservatieschema en ontdek de mogelijkheden.
  • Van maandag t.e.m. vrijdag voor 17u00 speel je aan daltarief. Van maandag t.e.m. vrijdag na 17u00 en tijdens het hele weekend aan het piektarief. De tarieven vind je hier.
  • Om meer terreinen voor te behouden voor in.TERNATional members, beperken we de mogelijkheid om een terrein te reserveren via ‘losse verhuur’ tot 2 dagen op voorhand. Members kunnen nog steeds gastspelers uitnodigen tijdens de daluren en reserveren tot 14 dagen op voorhand.
  • Bij regenweer kan je een terreinreservatie annuleren tot 4u voor aanvang.
  • Reserveren kan nog steeds via onze website en de app van Tennis Vlaanderen.

We wensen jou veel padelplezier en hopen jou binnenkort opnieuw te mogen ontvangen in de KAN10!

Sportieve groeten
Swa

in.TERNATional - foto padelbal