Dinsdag 9 februari sluiten we – door de sneeuwval – uitzonderlijk de deuren! Annuleren kan via het reservatiesysteem.

Organiseer je event in.TERNATional!

De ideale locatie voor al uw (bedrijfs)feestjes en teambuildings, vergaderingen, presentaties, recepties, rouwtafels, babyborrels, communiefeesten, lentefeesten. Doe het in de KAN10 van in.TERNATional!

Scoor met padel

Laat je gasten volop genieten van hun (eerste) padelervaring in.TERNATional! Hiermee scoor je sowieso!

Padel: Reserveer één of meerdere padelterreinen aan €16/uur/terrein (tijdens de daluren) of €28/uur/terrein (tijdens de piekuren). Rackets stellen we gratis ter beschikking. Padelballen koop je aan €6 voor 3 ballen).

Padeltraining: Jouw gasten padeltraining aanbieden (van Start2Padel tot expert)? Een lesgever is mogelijk vanaf €48/uur.

Voor het reserveren van terreinen dien je het reservatieschema te volgen. Laat ons weten welke tijdsblokken u graag wenst.

Voor kinderen: Voor ieder wat wils: jong (en misschien ook ouder) zullen zich uitleven op de springbel, speeltuin en schommel. Deze faciliteiten mogen gebruikt worden tijdens jouw evenement. Wens je gebruik te maken van ons springkasteel? Contacteer ons voor de details.

Drink, eet en geniet in de KAN10

Bied jouw gasten een unieke ervaring in de KAN10. Je kan er samenkomen, drinken, eten, een presentatie geven en gewoonweg veel fun hebben.

Dranken: Alle dranken en de bediening van de dranken zijn af te nemen van de KAN10. Wij voorzien per 30 gasten 1 ober aan €32/uur. De drankenlijst vind je via deze link.

Catering: spijs de magen met lekkere snacks (chips, sosis, kaasjes, bitterballen en croque monsieur). Of ga voor het ultime sportvoer: een overheerlijke lasagne (verkrijgbaar op aanvraag voor €15). Zin in iets hartigs? We serveren (op aanvraag) stevige pannenkoeken. Neem contact op voor alle details.

Externe catering: Wens je samen te werken met een eigen cateraar of foodtuck? Dat kan! Het gebruik van de keuken, nutsvoorzieningen en opkuis kost €250. De cateraar dient alle materialen zoals servies, bestek, platteaus, tafels,… te voorzien, alsook het afval mee te nemen.

Techniek: Na overleg is het mogelijk de geluidsinstallatie (begrenzing op 95dB(A)) en projectiescherm te gebruiken. Andere presentatiematerialen zijn (nog) niet voorzien.

Tijdstip: De KAN10 kan volledig privaat gereserveerd worden op zaterdagavond voor €475. Alle andere momenten is de KAN10 ook toegankelijk voor de leden van in.TERNATional. Er is wel een mogelijkheid om een deel van het terras exclusief voor te behouden voor jouw gasten. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Klaar voor jouw event in.TERNATional? Mail ons via hallo@in.ternational.be. Samen bekijken we alle mogelijkheden.