Dinsdag 9 februari sluiten we – door de sneeuwval – uitzonderlijk de deuren! Annuleren kan via het reservatiesysteem.

De vernieuwde MishMash, speel als nooit tevoren! Je speelt met 3 anderen 3 sets tot 6 winnende games (je wisselt zowel van partner als tegenstrevers). Zo zal je uiteindelijk tegen alle drie hebben gespeeld. Na het spel, bepalen de scores jouw categorie voor de volgende MishMash editie. De prijzen worden uitgereikt aan het einde van het MishMash seizoen in juni. Alle verzamelde punten én sets zijn dus van belang. Hoe meer spelen, hoe beter.

Spannend! Doe jij mee?

Praktisch

Data


MishMash gaat elke zondag door vanaf februari tot en met juni.

In juni sluiten we af met een grootse finale, BBQ en prijsuitreiking.

Tijdstip


Een MishMash match bestaat uit 3 sets. Er zijn verschillende tijdsloten beschikbaar (je speelt slechts binnen één tijdsslot). De tijdslots vind je op de WhatsAppgroep.

Deelnameprijs


Om deel te nemen aan MishMash moet je member zijn bij in.TERNATional. De deelnameprijs is 6EUR, ter plaatste te betalen.

Eerste keer MishMash?


Als je nog nooit hebt deelgenomen aan MishMash, moet je jou éérst inschrijven via deze link. Je krijgt instructies via de inschrijving.

Doorloopdetails

Stap 1


Maak je lid van de WhatsApp binnen jouw categorie. Elke woensdag omstreeks 18u kan je via de WhatsApp groep inschrijven door jouw naam en voorkeur uur te delen. Wees snel, de plaatsen zijn beperkt. De WhatsAppgroep gaat enkel open wanneer er inschrijvingen zijn en sluit wanneer de inschrijvingen volzet zijn. Ook relevant nieuws over MishMash wordt daar gedeeld.

Stap 2


Vrijdag krijg je via WhatsApp de definitieve planning door. Speel jouw set op zondag en geef de score door aan de spelleider ter plaatse. We berekenen jouw nieuwe score. Deze score kan je raadplegen op de website.

Stap 3


Maak je lid van de WhatsAppgroep van jouw nieuwe categorie of blijf actief in jouw huidige categorie.

Repeat!

Punten

Categoriën


• Categorie 4
(CAT4), de starter: 0 – 25 punten
• Categorie 3 (CAT3), de regelmatige speler: 26 – 50 punten
• Categorie 2 (CAT2), de ervaren speler: 51 – 75 punten
• Categorie 1 (CAT1), de gevorderde speler: >= 76 punten

Puntenverdeling


Je dient samen met jouw spelers na de wedstrijd zelf de scores uit te rekenen. Nadien geef je het formulier aan de barmedewerker. Die zal de scores per deelnemer ingeven in het systeem.

De uiteindelijke score wordt als volgt berekend: de totaal aantal gewonnen games van alle sets minus de totaal aantal verloren games van alle sets.

WhatsApp groepen MishMash

Via de verschillende links (via jouw smartphone) of door het scannen van de QR-code kan je lid worden van de WhatsApp groepen. De WhatsAppgroep gaat enkel open wanneer er inschrijvingen zijn (woensdagen rond 18u) en sluit wanneer de inschrijvingen volzet zijn. Ook relevant nieuws over MishMash wordt daar gedeeld. Kies de juiste categorie en word lid!

Privacy: Wat met jouw gegevens?

Door deel te nemen aan MishMash ga je ermee akkoord dat enkele van je gegevens verwerkt en gedeeld met andere spelers. Jouw voor- en achternaam samen met de scores worden gepubliceerd op het scorebord. Deze zijn raadpleegbaar door iedereen. Door in te schrijven in een van de WhatsAppgroepen, kunnen andere leden van de groep ook jouw telefoonnummer raadplegen. Wil je jouw gegevens aanpassen of laten verwijderen? Dat kan via een eenvoudige e-mail naar hallo@in.ternational.be.

WhatsApp Categorie 4

MishMash WhatsApp QR-code CAT4

WhatsApp Categorie 3

MishMash WhatsApp QR-code CAT3

WhatsApp Categorie 2

MishMash WhatsApp QR-code CAT2

WhatsApp Categorie 1

MishMash WhatsApp QR-code CAT1