Dinsdag 9 februari sluiten we – door de sneeuwval – uitzonderlijk de deuren! Annuleren kan via het reservatiesysteem.

THE CLA55ICS+

Elke donderdagnamiddag tussen 13u30 – 15u30, padel voor 55 plussers!
in.TERNATional - Logo Cla55ics
in.TERNATional - Foto Cla55ics groep
THE CLA55ICS+?
 
Sportief verantwoordelijke Danny legt het allemaal uit tijdens Studio Pajot (elke woensdag tussen 16u en 18u) van Radio Rand.
Details THE CLA55ICS+
 
Ben je 55+ en is padel nieuw voor je of wil je beter worden in padel? Kom dan vanaf 8 september elke donderdagnamiddag tussen 13u30 en 15u30 naar in.TERNATional. Samen met een lesgever zetten we de eerste padelstappen of verbeteren we jouw techniek. We voorzien het nodige materiaal (rackets en padelballen). Je hoeft geen twee uur te spelen. Tussendoor kan je pauzeren en een babbeltje doen met andere padellers.
 
Prijs: 8 euro per persoon (ter plaatse te betalen).
 
We helpen 55 plussers ook bij het aanmaken van een account op de club zodat je zelf kan reserveren.
 
Inschrijven kan door te mailen naar danny@sportaculair.be of telefonisch via 0473 64 21 08.
 
Padel?
 
De nieuw sport voor jong en oud! Kent u de sport padel al? Ongetwijfeld heb je hierover al gehoord via de media, vrienden of heb je zelf een padelclub in de buurt. Doordat de sport zo toegankelijk is, kan zowel jong als oud dit spelen. Graag geven we jullie hier een woordje uitleg over en wie weet staat u binnenkort een wedstrijdje padel te spelen.
 
Wat is de sport padel
 
Deze sport is eigenlijk een combinatie tussen tennis en squash. Het wordt gespeeld op iets dat lijkt op een tennis veld echter zit hier een glazen wand omheen die ook gebruikt kan worden. De bal mag dus tegen de achterwand aan komen en vervolgens weer naar de tegenspelers geslagen wordt. Het spel wordt dan ook twee tegen twee gespeeld . Deze sport is op het moment de snelst groeiende sport ter wereld en is overgewaaid vanuit Zuid-Amerika en Spanje. In België zult u dan ook steeds meer padel velden tegen komen, nog meer kans om dit eens uit te proberen.
 
De voordelen van padel
 
• Padel is een erg sociale sport omdat het altijd met 4 mensen gespeeld moet worden. Het houdt u niet alleen fit maar het is ook nog eens gezellig.
• Bewegen is gezond. Wat kan er beter zijn dan te bewegen en plezier te hebben? Door de korte afstanden kan u gemakkelijk tot een wedstrijd komen.
• Het is voor jong en oud. Padel is voor iedereen goed te leren en te spelen ook wanneer u geen tennis of squash ervaring heeft.