Dinsdag 9 februari sluiten we – door de sneeuwval – uitzonderlijk de deuren! Annuleren kan via het reservatiesysteem.

Play fair & solidair

Padel is fijn en populair, maar houd het fair! Om alle leden de kans te geven regelmatig de padelsport te beoefenen, hanteren we bij in.TERNATional het ‘Play Fair & Solidair’ principe. Ontdek hier wat dat concreet inhoudt.

Een reservatie via jouw account is persoonlijk en mag enkel door jou gebruikt worden. Wie systematisch misbruik maakt van het systeem (andere accounts (mis/ge)bruiken), is niet-solidair met andere members. Wanneer we dit vaststellen, zal de member voor een bepaalde tijd uitgesloten worden, ook de members die hun account laten misbruiken door anderen.

in.TERNATional - terrein

De 'Play Fair & Solidair' basisprincipes

De ‘Play Fair & Solidair’ basisprincipes

  • Als member van in.TERNATional kan je tot 4 reservaties (2 tijdens dal, 2 tijdens piek) maken en dat tot 14 dagen op voorhand.
  • Wil je iemand introduceren in de padelwereld? Dat kan tijdens de daluren in de week. Reserveren met gastspelers (ook als member) kan maximaal 7 dagen op voorhand en is beperkt tot 20 gasten per jaar.
  • Een ‘gastspeler’ is iemand die geen member is van onze club en die je kan uitnodigen om te proeven van de mooie padelsport. Het is dus iemand die net kennis maakt met het padelracket. Wanneer de gastspeler vaker wil padellen, kan deze lid worden van in.TERNATional.
  • Wie graag vaker met niet-leden spelen, kan reserveren via ‘losse verhuur’. Het verschil tussen spelen als gast (losse verhuur) en spelen als member, kan je hier terugvinden.
  • Eens een reservatie gemaakt, is het niet meer mogelijk om spelers te wisselen of om te boeken.
  • Tot 8 keer keer per jaar kan een reservatie kosteloos geannuleerd worden en dat tot 4u voor het startuur van de reservatie.