Dinsdag 9 februari sluiten we – door de sneeuwval – uitzonderlijk de deuren! Annuleren kan via het reservatiesysteem.

in.TERpadel Americano

Nieuw intern ledentoernooi: in.TERpadel Americano!

 
Komend jaar brengen we een spannende nieuwe tornooiformule naar onze padelclub: in.TERpadel Americano! Dit is dé kans om voor 10 euro te genieten van 2 uur intensief padelplezier, spelend met en tegen spelers van jouw P-klassement.
in.TERNATional - in.TERpadel Americano logo

Hoe werkt het?

• Individueel meedoen: Je speelt individueel en de teams wisselen bij elke wedstrijd.

• Puntensysteem: Elke wedstrijd gaat tot 32 punten. Elk team serveert 4 keer (2 keer per speler), waarna de tegenstander aan de beurt is.

• Scoreverdeling: Elke gewonnen bal telt als één punt. Als een wedstrijd eindigt in bijvoorbeeld 17-15, krijgen de spelers van beide teams de overeenkomstige punten.

• Winnaar: Aan het einde van het toernooi wint de speler met de meeste punten.

WhatsApp groepen

 

We houden je via WhatsApp op de hoogte over de data, tijden en speelniveaus. Plus, er wacht een leuk geschenk op de winnaar!

WhatsApp in.TERpadel Americano

20240102 in.TERpadel Americano - QR code WhatsApp groep

Privacy: Wat met jouw gegevens?

Door deel te nemen aan in.TERpadel Americano ga je ermee akkoord dat enkele van je gegevens verwerkt en gedeeld met andere spelers. Jouw voor- en achternaam samen met de scores worden gepubliceerd op het scorebord. Deze zijn raadpleegbaar door iedereen. Door in te schrijven in een van de WhatsAppgroepen, kunnen andere leden van de groep ook jouw telefoonnummer raadplegen. Wil je jouw gegevens aanpassen of laten verwijderen? Dat kan via een eenvoudige e-mail naar hallo@in.ternational.be.