Dinsdag 9 februari sluiten we – door de sneeuwval – uitzonderlijk de deuren! Annuleren kan via het reservatiesysteem.

Nieuws

Binnenkort méér padelterreinen & belangrijk nieuws

Wat een lekker weertje! Na de regen, kwam de sneeuw. En nu laden we vitamine D op via de heerlijkze zonnestralen. Tijd voor wat in.TERNATional nieuws;

  • in.TERNATional beschikt momenteel over 7 terreinen, die enrom vaak gebruikt worden. Daarom plannen we in 2021 extra padelterreinen aan te leggen ?. We starten binnenkort aan de werken.
  • In 2020 introduceerden we in.TERNATional met actieprijs van €7/uur/speler (piekuren), in plaats van €8. Goed nieuws: deze actieprijs van €7 blijft momenteel behouden !
  • Afgelopen zomer verwelkomden we jou op het terras van de tijdelijke KAN10. Ondertussen bouwden we naarstig verder aan de échte KAN10. De werken gaan goed vooruit en we hopen jou daar binnenkort te mogen ontvangen. Spannend!

Om jou het beste te kunnen geven van in.TERNATional, geven we ook nog het volgende mee:

  • Blijf de (interne) COVID-19 maatregelen opvolgen, zeker nu het aantal besmettingen toeneemt: afstand houden tussen de spelers, (alcoholische) dranken nuttigen is niet toegestaan (zowel aan de padelterreinen als op de bijhorende parking) en vertrek meteen na jouw padelspel. Op deze manier houden we het veilig en aangenaam voor iedereen.
  • Parkeren is enkel en alleen toegelaten aan de voorziene parking (overkant van in.TERNATional), wat onze private parking is (dit is géén openbare parking). Parkeren op het domein (aan de KAN10 in opbouw) of op het fietspad is niet toegelaten.
  • Vanaf maandag 1 maart voeren we (tijdelijk) een (nieuwe) ledenstop in. We aanvaarden de komende weken geen nieuwe leden meer in.TERNATional. Op deze manier krijgen bestaande leden voldoende ruimte om padel te spelen.

Veel padelplezier in.TERNATional & tot binnenkort!

Sportieve groeten
Swa en het hele team in.TERNATional