Dinsdag 9 februari sluiten we – door de sneeuwval – uitzonderlijk de deuren! Annuleren kan via het reservatiesysteem.

Nieuws

Gastspelers en aanpassing reservatiebeleid

Hallo in.TERNATional member!

Onze padelclub kende een ongelofelijke start! in.TERNATional telt heel wat leden en samen met jou verbeteren we de club en sturen we bij waar nodig om de padelervaring compleet te maken. Daarom verduidelijken we graag wat een ‘gastspeler’ is en sturen we het reservatiesysteem bij.
 
Een ‘gastspeler’ is iemand die geen member is van onze club, en die je kan uitnodigen om te proeven van de mooie padelsport. Het is dus iemand die net kennis maakt met het padelracket. Wanneer de gastspeler vaker wil padellen, kan deze lid worden van in.TERNATional.
 
Om onze leden optimaal gebruik te laten maken van de faciliteiten, is het vanaf vandaag niet meer mogelijk om tijdens de piekuren met gastspelers een terrein te reserveren. Spelen met gasten is dus enkel mogelijk tijdens de daluren. Reserveren met gastspelers kan maximaal 7 dagen op voorhand en is beperkt tot 20 gasten per jaar. Wie graag gastspelers uitnodigt tijdens de piekuren of meer gasten wil uitnodigen, dan kan de gastspeler reserveren via ‘losse verhuur’.
 
Het is belangrijk te weten dat je als lid 2 reservaties tijdens de piek en 2 reservaties tijdens de daluren op voorhand kan maken. Als lid kan je 14 dagen op voorhand reserveren.
 
We groepeerden ook heel wat vragen en antwoorden op onze website, in.ternational.be/vragenenantwoorden. Mocht je nog een andere vraag hebben, kan je ons steeds mailen.
 
We rekenen op ieders begrip en kijken er naar uit jou te ontmoeten in.TERNATional!
 
 
Sportieve groeten
Swa en het hele team in.TERNATional

in.TERNATional - Zon
Geniet van het prachtige weer de komende dagen!